چرخ گوشت صنعتی
نخستین نمونههای چرخ گوشت در قرن ۱۹ میلادی در آلمان طراحی و تولید شدند. مخترع آلمانی کارل درایس که پیشتر با اختراعاتی چون دوچرخه اولیه شناخته میشد، اولین نمونه چرخ گوشت دستی را معرفی کرد. این دستگاهها در ابتدا به صورت دستی و با استفاده از دسته چرخان کار میکردند و با هدف خرد کردن آسانتر گوشت در خانهها طراحی شده بودند.
با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزافزون به پردازش سریعتر و بهداشتیتر مواد غذایی، چرخ گوشتها نیز بهتدریج به دستگاههای برقی و صنعتی ارتقاء یافتند. امروزه، چرخ گوشتها نهتنها در خانهها، بلکه در فروشگاهها، قصابیها، کارخانههای مواد غذایی و رستورانهای صنعتی کاربرد گستردهای دارند.
چرخ گوشت مدرن با قابلیتهایی چون تیغههای استیل، سیستم معکوس، تنظیم سرعت و قابلیت شستوشوی آسان، تبدیل به ابزاری ضروری در فرایند آمادهسازی گوشت و سایر مواد غذایی شده است.